Admiră cea mai frumoasă paradă a unui fluviu din Europa chiar de la plecare. 🚢 Frumoasa Dunăre albastră își dezvăluie cele mai spectaculoase peisaje la Porţile de Fier, la graniţa dintre România și 🇷🇸Serbia.

 

𝐂𝐚𝐳𝐚𝐧𝐞𝐥𝐞 reprezintă cea mai pitorească zonă a defileului Dunării la trecerea prin Munţii Carpaţi. Pe parcursul croazierei vei descoperi orașe mici și pitorești precum Veliko Gradište cu ”𝐋𝐚𝐜𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐀𝐫𝐠𝐢𝐧𝐭”, Golubac cu 𝗰𝗲𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 care răsare din stânca munţilor și ”𝐠𝐫𝐚𝐝𝐢𝐧𝐚 𝐝𝐫𝐚𝐠𝐨𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫”, dar și 𝐁𝐄𝐋𝐆𝐑𝐀𝐃, ”orașul alb” cu o vechime demnă de invidiat de multe alte orașe din Europa și chiar din lume.

 

Ți-am pregătit o mulțime de surprize care vor face din acest sejur o experiență pe viață!

Experimentează Croazierele cu MS Diana și navighează prin peisajele bogate și locațiile culturale aparte.

Galerie foto

Cum s-a născut MS Diana

Începând cu 2021, MS Diana lansează un concept unic, o călătorie de excepție, o premieră pentru turismul din România, care vine la pachet cu o ofertă ce prezintă DeltaDunării pe toate cele trei brațe de vărsare în Marea Neagră și Fluviul Dunărea.

Într-o perioadă dificilă, într-un domeniu grav afectat, am decis să facem un pas în față în industria turismului și să oferim o nouă șansă românilor și turiștilor din lumea întreagă să descopere Delta Dunării și Dunărea în toată splendoarea ei, în orice perioadă a anului, în orice anotimp.

Vă așteptăm cu mic, cu mare, să luați parte la tot ceea ce înseamnă turism responsabil, la descoperirea unei culturi aparte, a unor locuri cu încărcătură istorică profundă, a gastronomiei locale, a florei, a faunei și a peisajelor care te lasă fără cuvinte.

33

de cabine

Vasul are o capacitate de 33 de cabine pentru pasageri, fiecare cameră sau apartament având câte o denumire specifică unei localități din Delta Dunării.

77

de persoane

Numărul maxim de persoane ce pot lua parte la un sejur este de 77. Evităm astfel aglomerația, iar pasagerii sunt în siguranță. Vă așteptăm alături de noi!

7

destinații

Fiecare sejur are mai multe destinații, locuri unice ce așteaptă să fie descoperite de către voi. Bucurați-vă de natură, cultură, gastronomie, tradiții.

3

sejururi

Pentru anul 2022, nava MS Diana vă pune la dispoziție trei sejururi exclusiviste, The taste of Serbia - Croația

"Chiar şi bătrâna Dunăre şi-a inversat sensul cursului de vărsare, cu vapoare cu tot, către inima Europei."

Gheorghe Mihail