Delta Dunării este un miracol al naturii care nu încetează să ne uimească. Deși este o destinație turistică excepțională, este rar vizitată, rar explorată și puțin apreciată, lucru ce trebuie schimbat începând de acum, iar schimbare stă în fiecare dintre noi.

Delta Dunării este un paradis, moștenind o bogăție naturală, cu vegetație unică, o mulțime de specii de păsări, de plante ceea ce o face o adevărată Regină în topul atracțiilor turistice. Mai mult, Delta Dunării este unul dintre cele mai cosmopolite unități geografice din lume și singurul loc din Europa în care cresc plante de liană, stejari seculari, unde găsești dune de nisip și cai sălbatici care zburdă liber.

Ți-am pregătit o mulțime de surprize care vor face din acest sejur o experiență pe viață! Experimentează Delta Dunării și navighează prin peisajele bogate și locațiile culturale aparte.

Povestea mea

Un vis frumos a devenit realitate. După o copilărie petrecută în Deltă la bunici, după studii de marină și sporturi de apă, dragostea de natură și de tot ceea ce înseamnă Delta Dunării m-a condus la visul de a dezvolta un turism mobil. Pornind cu un hotel plutitor static, mi-am dat seama cât de frumos este să vizitezi toată Delta într-o singură vacanță, ca o croazieră.

Mă uitam la vapoarele care veneau în România, le făceam poze și mi-am spus: De ce să nu facem un vapor special pentru Delta Dunării.

Susținut de familie, anul 2020 mi-a împlinit visul, iar în luna decembrie, Nava Diana a ajuns în țară, a făcut cunoștință cu Delta Dunării și abia vă așteaptă pe toți la bord, într-o experiență de-a dreptul incredibilă!

Marius Crivțonencu

Cum s-a născut MS Diana

Începând cu 2021, MS Diana lansează un concept unic, o călătorie de excepție, o premieră pentru turismul din România, care vine la pachet cu o ofertă ce prezintă Delta Dunării pe toate cele trei brațe de vărsare în Marea Neagră.

Într-o perioadă dificilă, într-un domeniu grav afectat, am decis să facem un pas în față în industria turismului și să oferim o nouă șansă românilor și turiștilor din lumea întreagă să descopere Delta Dunării în toată splendoarea ei, în orice perioadă a anului, în orice anotimp.

Vă așteptăm cu mic, cu mare, să luați parte la tot ceea ce înseamnă turism responsabil în Delta Dunării, la descoperirea unei culturi aparte, a unor locuri cu încărcătură istorică profundă, a gastronomiei locale, a florei, a faunei și a peisajelor care te lasă fără cuvinte.

33

de cabine

Vasul are o capacitate de 33 de cabine pentru pasageri, fiecare cameră sau apartament având câte o denumire specifică unei localități din Delta Dunării.

77

de persoane

Numărul maxim de persoane ce pot lua parte la un sejur este de 77. Evităm astfel aglomerația, iar pasagerii sunt în siguranță. Vă așteptăm alături de noi!

7

destinații

Fiecare sejur are mai multe destinații, locuri unice ce așteaptă să fie descoperite de către voi. Bucurați-vă de natură, cultură, gastronomie, tradiții.

2

sejururi

Pentru anul 2021, nava MS Diana, prima croazieră în Delta Dunării, vă pune la dispoziție două sejururi exclusiviste, The taste of Ukraine și Danube Delta Symphony.

"Dacă n-ar avea altă minune decât Delta Dunării, și atunci ar putea revendica România de la toți îndrăgostiții de natură un pelerinaj care să le dezvăluie farmece necunoscute încă."

Octavian Goga