REZERVARI
18
Jan, 2022
19
Jan, 2022
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Adults
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
Children

Blog

Croaziere de o săptămână în Delta Dunării

Croaziere de o săptămână în Delta Dunării

Croaziere cu o navă care va străbate toate cele trei brațe de vărsare în Marea Neagră sunt noul produs turistic promovat în Delta Dunării.

În oferta turistică a fost inclus și portul Ismail, de pe partea ucraineană a brațului Chilia, spune președintele Asociației Delta Dunării.

“Cooperarea cu Ismail, Ucraina, are darul de a promova atât valorile turistice din această zonă, dar mai ales de a integra comunitățile românești de pe malul ucrainean, aspect care ne arată că turismul ne unește”, a explicat Cătălin Țibuleac.

Sejurul din Delta Dunării înseamnă două nopți pe brațul Chilia, cu escală la Ismail, apoi două nopți la Sulina, unde turiștii vor fi întâmpinați cu spectacole ale rușilor lipoveni și cu cântece și dansuri dobrogene.

„Apoi, vom avea două zile pe brațul Sfântu Gheorghe, unde suntem așteptați de comunitate, pentru a degusta deliciosul stroceag, pentru a vedea splendidul răsărit la vărsarea Dunării în mare”, ne-a spus ghidul Marius Crivțonencu.

„Să respectăm principiul de bază din Delta Dunării, de protejare a naturii, a mediului înconjurător și protejarea acestei biodiversități unice”, a transmis ministrul Mediului, Tanczos Barna.

Asociația Delta Dunării dă asigurări că în anul 2021, în contextul pandemiei, Delta va fi cea mai sigură destinație turistică.

Sursa: https://www.europafm.ro/croaziere-de-o-saptamana-in-delta-dunarii/?fbclid=IwAR2UexemmkgzmXw_4nJY7TiPe584snGSOgjxNtZXUFxB5SM95amiE7jUWgs

O călătorie de neuitat

Vrs_j67fup

Comment (0)

18
Jan, 2022
19
Jan, 2022
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Adults
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
Children
Copyright 2021 - Croaziere Delta Dunării - MS Diana